Франчайзинг

Национална мрежа за партньорство и франчайзинг за легализация на документи за чужбина и преводачески услуги

Все повече граждани и фирми пътуват и развиват дейност в чужбина. За да имат правна сила извън България, българските документи следва да бъдат легализирани съгласно Хагската конвенция с поставен апостил и заверка на превода в МВнР. Всички легализации на български документи се извършват в София в съответното министерство или институция, а легализацията на превода – в МВнР.

Не е възможно легализацията на преведените на чужд език български документи да бъде направена извън София. Това е една от основните причини за развитие на нашата партньорска мрежа.

Ако имате собствен бизнес, агенция или офис и ако предлагате услуги на крайни клиенти и желаете да увеличите доходите си, като добавите към дейността си допълнителни услуги, можете да се включите към националната мрежа Алма Консулт за развитие на Вашата фирма.

В зависимост от Вашия опит и желание за работа предлагаме три форми на сътрудничество

  • Франчайзинг или партньорство за фирми с опит в работата при преводи и легализация. Предлагаме да ползвате нашата търговска марка на преводаческа агенция с над 30 години опит в областта на легализацията и преводите, централизирана интернет рекламна кампания в района на Вашата дейност като локация и IP адреси, база данни с преводачи, куриерски услуги и превод на документите, които ние внасяме в съответните държавни институции за апостил, след което извършваме превод със заклет преводач и ги внасяме в МВнР за финалната заверка. Предлагаме и предоставяне на преводачески услуги за редки езици, за които в съответния град няма заклети преводачи.
  • Партньори без опит, които не искат да използват нашата търговска марка и да платят за специализирано обучение за процеса на легализация и преводи. За Вас предлагаме комисионна като процент от нашите цени, като тя може да варира в зависимост от обема на месечните поръчки.
  • Франчайзинг за партньори без опит в работата при преводи и легализация. Предлагаме платено фирмено обучение на разумна цена, ръководства за работа, в които процесът на извършване на легализирани преводи е детайлно описан, като същевременно използвате нашата търговска марка на преводаческа агенция с над 30 години опит в областта на легализацията и преводите, централизирана интернет рекламна кампания в района на Вашата дейност като локация и IP адреси, база данни с преводачи, куриерски услуги и превод на документите, които ние внасяме в съответните държавни институции за апостил, след което извършваме превод със заклет преводач и ги внасяме в МВнР за финалната заверка. След финализиране на целия процес в София Ви изпращаме готовите легализирани преводи по куриер. За франчайзинг партньори без опит се дължи процент от месечния оборот през първите 2 години.

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас на телефони 089 833 7721 / 098 892 1784, за да изявите желание за партньорство или сключване на франчайзинг договор. Очакваме да изпратите кратко описание на предлаганите към момента от Вас услуги, както и снимки на Вашия офис.